Els llops s'emporten El Llobató

Claustre de l'Escola d'Art, Vic, 23.07.09. Un escenari idoni, una temperatura agradable i una història al voltant de les aparences i les realitats.

El llobató, una adaptació del joc de rol "Les loups garous", era el motiu de la convocatòria. Sota la direcció de La Guarderia Teatre, catorze jugadors -procedents de La Palangana Teatre i dels nois i noies inscrits a Cívicus- van intentar convèncer el públic de la seva innocència. Entre ells, quatre llops s'amagaven, esperant la seva oportunitat. I ho van aconseguir. Malgrat la seva joventut, van aconseguir passar desapercebuts i endur-se la partida...

El poble, "víctima" aquesta vegada, haurà d'esperar una altra oportunitat...

Podeu veure algunes fotografies del joc, clicant aquí.

Odetualet Quintet i Cafè de Mitjanit

Jazz Cava, Vic, 24 de juliol.- Amb el títol de "Sa Cava", Odetualet Quintet i Cafè de Mitjanit van oferir un concert doble com a comiat de temporada. Un concert que tancava, també, el cicle de col·laboracions entre Vicjove, Mas de Bigues i la Jazz Cava, que es reprendrà a l'octubre, després del MMVV.

Odetualet Quintet van obrir la vetllada amb un repertori eclèctic: des de versions d'estàndards a temes propis, passant per un homenatge a Michael Jackson (de la mà d'Artús Jackson) o una interpretació de Hot Stuff (tema central de la banda sonora de Full Monty) cantat per l'Anna Rojo, que complia anys (felicitats, Anna!)

Odetualet va oferir un concert potent i vitalista, amb uns músics amb tantes ganes d'estiu que es van presentar a tocar en format "playero" i que davant la temperatura de la sala i del bany de masses van acabar, precisament, en banyador. Un altre moment estel·lar de la nit va ser quan el bateria (Nil Ordeig) va interpretar un solo utilitzant les seves xancletes.

Després, en una segona part més intimista, Carles Cafè (acompanyat a la guitarra per Elías Puente) va fer un recorregut per la rumba catalana, sense descuidar, però, versions de Kiko Veneno o Ketama.

Podeu visitar la galeria de fotos, clicant aquí.

A tots, moltes gràcies per la seva música i per un concert que, malgrat la calor, va resultar d'allò més refrescant.

Bon estiu tingueu.