Taller de Discjòquei a Vicjove: 16 i 23 de març

Vicjove et fa una nova proposta: un taller de discjòquei digital, repartit en dues sessions, que es faran en dos divendres consecutius: 16 i 23 de març, a partir de les 7 de la tarda.

Si al gener vàrem conèixer el món dels discjòqueis i els vinils, ara és el torn de les noves eines digitals. Com fer les teves primeres mescles i les teves primeres composicions a partir de programes. Només amb un ordinador ja pots iniciar-te en el món dels DJs.

El taller estarà conduit per dos DJs joves: Roger Ferrer i Roger Fontarnau (2 Rogers F = Froger) i tindrà un enfocament pràctic: programes, mescles, pràctica i música.

I tot plegat, a un preu molt assequible. Amb el carnet Vicjove les dues sessions et surten a 2 € (les dues!) Si no el tens, no badis perquè el preu és de 8 €. Cal fer inscripció prèvia a Vicjove: vine, escriu-nos o truca'ns, però et recomanem que no t'ho perdis...

MAG Festival: 17 de març a Vic

Un total de 7 grups i 4 DJ's participen en el MAG Festival, que es farà a Vic el proper dissabte, 17 de març, a partir de les 9 de la nit i fins les 6 de la matinada amb un cartell atractiu i amb propostes potents com Hidrogenesse o The Pepper Pots.

Recordem que MAG Festival és una iniciativa benèfica promoguda per un grup de joves i que la recaptació del festival, deduïdes les despeses, es lliura a Osona contra el Càncer. L'any passat es van aconseguir més de 4.000 €.

Música, bon rotllo i festa amb sentit: això és MAG Festival. Pots aconseguir més informació a la seva web (clica aquí). Les entrades ja estan a la venda a Viatges Alemany (oficines i web).