Bateria de mòduls: 3 darrers mòduls de formació


La bateria de mòduls per a l'ocupació emprenedora i cooperativa finalitza la seva oferta de 2012 amb 3 mòduls, tots ells gratuïts i adreçats a joves. Només cal enviar un mail a vicjove@vic.cat per fer la inscripció:

* Firaires i venda ambulant: informació bàsica, experiència i normativa. Què és la venda ambulant, com funciona i com es fa. Dilluns, 19 de novembre, de 6 a 2/4 de 8 del vespre. Amb Toni Móra, Salvador Baroy i Jaume Parareda, a Vicjove

* Xarxes 2.0: Vols conèixer com les xarxes socials et poden ajudar a promocionar el teu negoci? Vols saber i cal estar a totes les xarxes o quines són  les més idònies per al teu negoci? Dimecres, 28 de novembre, de 6 a 8, amb Josep Alberti de Grera.net, a l'Espai VIT.

Taller de gestoria: (Compte! nova data!) Una professional donarà resposta als dubtes més freqüents al moment de muntar un negoci: autònom? seguretat social? hisenda? què he de fer?... Vine amb els teus dubtes, amb les teves preguntes a punt... Divendres, 30 de novembre, de 5 a 2/4 de 7. Amb Anna Torrents, de Subiturre, S.L., a Vicjove

Urgent! Oferta de cursos!

L'Ajuntament de Vic organitza tres cursos de formació ocupacional per a joves que estiguin a l'atur i amb edats entre 16 a 25 anys. Els cursos són gratuïts i cal formalitzar la inscripció a Vicjove. El termini per fer-ho finalitza el dimarts 20.11.2012 (inclòs).

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del projecte "Treballs als barris" i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Els cursos són:
  • Atenció al públic en anglès. + info clicant aquí
  • Monitor de menjador escolar. + info clicant aquí
  • Auxiliar de cambrer/a.  + info clicant aquí
Documentació que cal portar per fer la preinscripció:
  • Full de preinscipció: podeu obtenir-lo, clicant aquí
  • Dues (2) fotocòpies del DNI / NIE
  • Tarja de demandant d'ocupació del SOC (document DARDO)