Breakdance a l'Orfeó

L'Orfeó, el nou espai que es va inaugurar el 27 de març, ja acull algunes activitats per a joves. La primera fase - finançada amb recursos procedents del FEIL 2009- es va centrar en resoldre problemes estructurals prioritaris (coberta, principalment), però queden pendents alguns aspectes de la sala que s'hauran de dur a terme en una segona fase: equipaments tècnics, instal·lacions i, en especial, la millora de l'acústica de l'espai.

Tot i que ja estan avaluant diverses possibilitats d'intervenció per millorar això, la realització d'aquesta segona fase està condicionada pels recursos materials i econòmics que es puguin obtenir i dedicar-hi. Malgrat tot, l'Orfeó és ja la seu de diverses activitats que tenen els joves com a protagonistes. Un exemple són els tallers de breakdance organitzats per Vicjove i que tenen el seu origen en una iniciativa sòcioeducativa de l'antic programa Jove Vincula't.


Aquests tallers (un, de millora i pràctica de ball a càrrec del col·lectiu Brutal Breakers i, un altre, d'iniciació) es fan durant les tardes dels dilluns, dimecres, dijous i divendres. L'espai, en aquest cas, és molt adequat per a la pràctica del breakdance, degut a les seves dimensions i característiques.

Us deixem una mostra d'imatges, que podeu veure clicant aquí