Cursa Popular de Sant Jordi


Diumenge, 28 d'abril, tindrà lloc la primera Cursa Popular de Sant Jordi de Vic. La sortida serà a les 10,30 del matí des de la Rambla del Passeig. L'itinerari passa per diversos carrers del centre històric, entra al parc del Puig dels Jueus, per tornar cap al centre de la ciutat i finalitzar, de nou, a la Rambla del Passeig. En total, uns 7,2 km: un recorregut apte per a totes les edats i condicions físiques, d'acord amb les característiques i tarannà d'una cursa popular no competitiva.

Els ingressos procedents de la venda dels dorsals es destinaran al viatge de final de curs dels alumnes de batxillerats dels centres d'ensenyament de la ciutat que participen en la iniciativa: instituts Jaume Callís, Vic i La Plana, a més dels col·legis Escorial i Sant Miquel dels Sants.

Parada de Sant Jordi, amb els alumnes del Col·legi Sant Miquel

Les inscripcions poden formalitzar-se a diverses botigues i clubs esportius, a més de Vicjove i Oficina de Turisme. El preu és de 7 euros si és inscripció anticipada i 10 el mateix dia de la cursa. Inclou: dorsal, xapa de Sant Jordi, esmorzar i assegurança. Els menors de 12 poden participar gratuïtament. Avui, diada de Sant Jordi, de forma excepcional, pot fer-se la inscripció al preu de 5 € a les parades de l'Institut Jaume Callís (Rb. del Passeig) i Sant Miquel dels Sants (Plaça del Pes).

Us hi esperem a tots i a totes.