Ràdio, vídeo i fotografia: tallers d'hivern a Vicjove!


Iniciem l'any amb l'oferta de tres tallers d'hivern: atractius, joves i a un preu totalment assequible (només 5 € cada un, amb el carnet Vicjove!). Aquesta és l'oferta:

* Taller de Ràdio: un taller conduit per la periodista Marta Simon (El9FM, El9TV,...) i amb una orientació molt pràctica: a partir d'un treball en equip i participatiu, es farà un magazin, un programa de ràdio amb diferents seccions (notícies, entrevistes, agenda, esports, música, etc.). El programa pilot s'emetrà per Ràdio La Plana.

* Taller de Vídeo: gravació d'una actuació musical en directe. Un equip de  diversos càmeres, dirigits pel realitzador i músic Xef Vila,  gravarà uns quants temes interpretats per Núria Graham a l'Orfeó i realitzarà posteriorment un videoclip de l'actuació. Amb la col·laboració de La Farinera, Centre d'Arts Visuals. Els inscrits també participaran en les gravacions de VicSona, Mostra de Música Jove 2013.

* Taller de Fotografia: amb la direcció del fotògraf David Coll, un grup de joves farà la preparació, realització i post-producció d'una sessió de fotografies al grup de breakdance Brutal Breakers. Amb la col·laboració de La Farinera, Centre d'Arts Visuals.

La inscripció ja és oberta. Passa per Vicjove a fer-la o per obtenir més informació. No badis que les places són limitades.

Curs d'iniciació a l'escalada en rocòdrom


La Unió Excursionista de Vic organitza un curs d'iniciació a l'escalada en rocòdrom el proper mes de febrer. L'horari serà de 4 de la tarda a 2/4 de 6 del vespre i es farà al Rocòdrom Joan Colet de Vic.
Podeu obtenir més informació, clicant aquí o trucant a la Unió (93 885 51 20).