Julius 2012: la dimensió desconeguda!


Des del dimarts 27 de novembre fins el diumenge 2 de desembre, Vic entra a la dimensió desconeguda de la mà del Festival Julius. El concurs  de curtmetratges -que en l'edició d'enguany té la "dimensió desconeguda" com a lema- ha registrat una gran participació, amb 43 obres presentades, de les quals 38 entraran a competició. Tot un rècord!

Les projeccions dels curtmetratges es faran divendres i dissabte a l'Espai ETC, tot esperant la cerimònia de lliurament de premis de diumenge a la tarda.

A més, podeu visitar l'exposició de pòsters Julius (que s'inaugira dimarts, 21) o assistir a la màsterclass "Obrint la porta de la Dimensió Desconeguda" que es farà dimecres 28, a les 7 de la tarda a l'Escola d'Art de Vic.

Aquestes activitats són gratuïtes i obertes a tot el públic.

Enhorabona, un any més, Julius!

Pla Local de Joves 2012: presentació


Dijous, 22 de novembre, Vicjove va acollir la presentació del Pla Local de Joves de Vic 2012/15 (PLJV). El Pla es va aprovar el mes de juny passat, validant-se a l'octubre en ser presentat a al Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

El PLJV és l’eina de planificació estratègica que permet orientar l’actuació dirigida a la població jove de la ciutat, des d’una òptica transversal i amb la participació dels joves i dels professionals que treballen amb joves. També es va incidir en l'inventari i catàleg de serveis i actuacions adreçats a joves que ofereix la ciutat de Vic. 

La presentació del PLJV va ser a càrrec del regidor de Joves, Xavier Farrés; el regidor de Convivència i Seguretat, Joan Ballana; la coordinadora de l’Àrea Social, Núria Homs i el responsable de Vicjove, Josep M. Brugera. A l’acte també hi van ser presents entitats, escoles, instituts i professionals de la ciutat que treballen amb els joves.

Podeu consultar el resum de la presentació del PLJV, clicant aquí