Cívicus 2014: preinscripcions



Cívicus és un camp de treball urbà destinat a joves de 12 a 15 anys. Es fa en dos torn d'una quinzena cadascun (del 30 de juny a l'11 de juliol i del 14 al 25 de juliol). L'horari és de matins (de 9,30 a 13,30), però hi ha alguns dies amb horari més ampli. Cada torn és de 20 places, amb dos monitors professionals.

Cívicus integra activitats educatives, de conscienciació i esportives. Les activitats no són idèntiques, amb la qual cosa es poden fer els dos torns sense repetir continguts. El preu és de 50 euros per quinzena.

El termini de preinscripcions a Cívicus 2014 és del 19 al 27 de maig. Cal emplenar el full que podeu descarregar-vos des d'aquesta web. El dia 28 es farà l'assignació de places. Si hi hagués més demanda que oferta de places es farà un sorteig públic a les 6 de la tarda del dia 28. Després d'això, caldrà que els joves que tinguin plaça formalitzin la matrícula abans del 4 de maig.

Programa 1a quinzena, clicant aquí
Programa 2a quinzena, clicant aquí

Preinscripció 1a quinzena, clicant aquí
Preinscripció 2a quinzena, clicant aquí

Com t'ha anat? Quart vídeo: Voluntariat a Lituània.



Com t'ha anat? E4. Helena Escarrà: voluntariat europeu.Lituània. 

Com t'ha anat? és una sèrie de vídeos en els quals es recull l'experiència de joves que han marxat a treballar a l'estranger o que han participat en alguna mena de voluntariat internacional.


Des d'una perspectiva de proximitat i de testimoni directe, es vol donar importància a la veu dels que ja ho han fet i, també, a la necessitat d'informar-se de forma completa i objectiva abans d'emprendre una activitat d'aquest tipus.


Com t'ha anat? és una col·laboració de Vicjove i l'Oficina Jove d'Osona. Els vídeos han estat realitzats per Cristina Verdaguer, amb la col·laboració de la periodista Sara Blàzquez.


Podeu veure tots els vídeos al canal Youtube de Vicjove, clicant aquí