Stop Sida, jo mano. Bases del concurs de fotografia.



Concurs fotografia - Stop SIDA, jo mano.

Es tracta d’un concurs de fotos sobre l’emblema “Stop sida. Jo mano ”. Aquesta acció té com a objectiu apropar la problemàtica de la transmissió del VHI a la realitat quotidiana dels joves, per tal de promoure conductes sexuals saludables.

Poden participar joves de 16 a 29 anys. Cal presentar les fotografies entre el 15 de novembre i l’1 de desembre.

El jurat estarà format per tècnics del Vicjove i del Servei Municipal de Salut, Adrià Costa (Cap de fotografia de Osona.com) i Marc Sañé (fotoperiodista del 9 Nou).

Els participants optaran a 3 premis dotats de 150 € (primer),100 € (segon), 50 € (tercer), que es facilitaran en targetes urbanes de Vic.

Bases del concurs:
- Les imatges s'han d'enviar a vicjove@vic.cat  amb les dades de contacte (Nom, adreça, telèfon i correu-e).
- Es poden presentar un màxim de tres fotografies per participant.
- Les imatges seran penjades al Flickr perquè el públic les pugui veure. S’hi podrà accedir des de l’enllaç que trobareu a www.vicjove.com.
- Les imatges hauran obtingut prèviament les autoritzacions necessàries de les persones que hi figurin, amb més raó encara si es tracta de menors.
- Les imatges no podran contenir cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu i/o difamatori.
- L’ajuntament de Vic tindrà la facultat de rebutjar les imatges i missatges que no acompleixin els criteris citats en les bases.
- Els drets de les imatges seran propietat de l’autor/a. Tanmateix, l’Ajuntament de Vic podrà fer-ne usos no comercials, mencionant-ne l’autoria.
- Les imatges hauran de ser originals (fetes per la persona que concursa), inèdites i relacionades amb el lema del concurs.