Primera Cursa Popular de Sant Jordi


 


Diumenge, 28 d'abril, malgrat la pluja persistent que va caure al llarg de tot el matí, 80 persones van inscriure's per participar a la primera Cursa Popular de Sant Jordi que es feia a Vic. Finalment, van ser 63 les que van recollir dorsal i van fer un recorregut pels carrers dels centre i el Puig dels Jueus.

Els diners de les inscripcions van destinats al viatge de final de curs dels alumnes dels següents centres educatius: Institut Jaume Callís, Institut de Vic, Col·legi Escorial i Col·legi Sant Miquel dels Sants. Una quarantena d'alumnes d'aquests centres van col·laborar com a voluntaris en el desenvolupament de la cursa.  Els alumnes d'un altre centre (Institut La Plana) també van col·laborar mitjançant la locució de Ràdio La Plana i un DJ.

Tot i que no era una cursa competitiva, el primer home i la primera dona classificats van rebre un diploma com a recordatori de la cursa. Van ser l'Albert Cuartero i la Susanna Galan, acompanyats a les fotos per Nil Mora de Gobtx (entitat col·laboradora en l'organització del viatge).

Podeu veure més fotos, a la fotogaleria del 9Nou, clicant aquí o, també, al facebook de Gobtx