Curs de socorrisme aquàtic 2010


Ja es poden realitzar les preinscripcions al curs de socorrisme aquàtic 2010, que organitza el Consell Comarcal d'Osona.

El curs és intensiu i es portarà a terme entre el 27 de febrer i el 16 de maig. Les classes es faran els dissabte de 10 a 15 hores i els diumenges de 9 a 14.

Aquest any, les persones que es preinscriguin hauran de superar una prova de nivell per tal d'optar a una de les 30 places subvencionades disponibles. Es tracta de superar una prova de natació (50 metres crol i 50 metres braça) que es celebrarà el diumenge 7 de febrer de 2010 a la piscina municipal de Torelló a les 11 hores.

El període d'inscripció ja està obert i es tancarà el dia 2 de febrer. Per a formalitzar-la, pots dirigir-te a Vicjove tenint 16 anys complerts i portant la següent documentació:

- fitxa d'inscripció
- una fotocòpia del DNI
- una fotocòpia de la targeta sanitària (Cat Salut)
- una fotografia de carnet
- una fotocòpia del graduat en ESO o similar
- un certificat mèdic oficial on s'especifiqui clarament que "no es pateix cap enfermetat infecto-contagiosa ni incapacitats que l'impedeixin realitzar el curs de salvament, estant capacitat per realitzar activitats aquàtiques o de busseig".

Podeu descarregar-vos la fitxa d'inscripció, les normes i el pla docent i el calendari del curs.