Asfalt, de Gerard Rodríguez, al Mur


El Mur, l'espai d'exposicions de petit format de Vicjove, acull fins el 18 d'octubre una nova proposta: Asfalt, una sèrie de 12 fotografies en blanc i negre de Gerard Rodríguez, un fotògraf i dissenyador gràfic, nascut a Vic l'any 1986.

Asfalt és, en paraules del seu autor, una "curiosa selecció de monotonia, brutícia i vida. Imatges sense un horitzó definit. Paisatges morts en blanc i negre".

El Mur es pot visitar durant l'horari de Vicjove: dimarts, matí de 10 a 1, i dilluns, dimecres i divendres, de 4 a 8 (de 3 a 7, a partir de l'1 d'octubre). Fora d'aquest horari, es pot concertar visita trucant al 93 889 17 67.

El Mur és més que una paret: és un espai obert a l'expressió jove, sigui testimoni, vivència o creació i que per les seves característiques físiques, s'hi pugui exposar. Si teniu propostes, idees, projectes,... consulteu-nos i en parlem.

Escenari de VicSona al MMVV 2012

Els Flipats, al final de la seva actuació (foto: Albert Fernandez)

Diumenge 16 de setembre, l'escenari de VicSona del Mercat de Música Viva va viure una tarda dedicada als grups joves i locals, amb la participació de tres propostes, amb edats i estils diferenciats.

Van obrir el concert Els Flipats, un grup de Torelló (amb membres que tenen 13 i 14 anys), que toquen temes propis escrits i cantats en català i que van fer una actuació digna d'un grup veterà. A continuació els MM, una proposta de rock, honesta i directa, amb un nivell i tècnica destacables. I va tancar la tarda Escudero, que va haver de superar uns problemes tècnics amb l'amplificador, però que va mostrar una proposta elaborada i de magnífica sonoritat.

Un final de Mercat jove, fresc i engrescador. Des de Vicjove volem agraïr a tots els grups, a tot el públic, al Quim, la Miriam, l'Elva i a tots els tècnics, a l'staff i direcció del Mercat, a tothom,  moltes gràcies per fer-ho possible. Gràcies.

Podeu veure una mostra de fotos del concert, clicant aquí