Abril, músiques mil!



El mes d'abril, a Vicjove és mes de músiques...

Divendres, 20 d'abril, Taller de Beatbox i Looping, amb Quarto Grado: ens mostraran algun dels seus cantants preferits i, també, ens faran una demostració de beatbox i looping.

Divendres, 27 d'abril, ens visita Josep Montero de les Oques Grasses. L'equip de Ràdio La Plana els farà una entrevista oberta (pots participar com a públic) i després ens interpretaran un parell de temes en directe. Tot això, com aperitiu del concert que Josep Montero de les Oques Grasses i L'home groc faran a l'Espai ETC a partir de les 22 h. Et deixem un clip del grup per anar fent boca...

I, finalment, ja s'ha obert la convocatòria per participar en VicSona, Mostra de Música Jove 2012. Ben aviat, penjarem les bases... Passa per Vicjove i t'informarem!

El mur: La volta al món a trams

Naixement de 300 tortugues a les platges de Boca del Cielo (sud de Mèxic).
Fotografia de Martí Coromina, pertanyent a La volta al món a trams.

El Mur
és un espai de Vicjove, pensat per a l'expressió jove. Ara mateix i fins el 4 de maig, podeu visitar l'exposició La volta al món a trams. Són 20 fotografies fetes per Martí Coromina (Vic, 1985) al llarg de diferents viatges.

La mostra és un testimoni de diversitat, de curiositat i de mirada oberta a altres indrets, a altres persones, La volta al món a trams ens acosta a paisatges i persones de Tailàndia, Cuba, Marroc, Mèxic o Laos, per exemple. Podeu visitar-la lliurement en el nostre horari d'atenció al públic. I recordeu: el Mur és obert a noves propostes.