Trobada Comarcal de Delegats

El divendres, 4 de novembre, Vic ha estat la seu de la XIa edició de la Trobada Comarcal de Delegats i Delegades d'Educació Secundària, organitzada per les regidories de joventut d'Osona, amb el suport del Consell Comarcal d'Osona i la Diputació de Barcelona. En total, han participat 21 centres representants per 110 delegats i 20 professors. Si afegim els tècnics de joventut i personal d'organització, la xifra de participants arriba a les 145 persones.

La presentació s'ha fet a l'Orfeó i ha anat a càrrec de Xavier Farrés, regidor de Joventut de Vic, i Jordi Casals, conseller comarcal. Delegats i professors s'han desplaçat a les instal·lacions de La Farinera i de Vicjove, on han rebut diferents sessions de formació, amb diverses dinàmiques, amb l'objectiu d'aprofundir i conèixer millor el paper i les funcions dels delegats. La formació dels professors ha anat a càrrec de Jordi Collet, sociòleg i professor de la Universitat de Vic.

Finalment, tots els participants han tornat a l'Orfeó per dinar i com a activitat de cloenda, el grup de breakdance Brutal Breakers ha fet una demostració d'aquesta dansa urbana. La Trobada Comarcal té seu rotatòria i, després de la valoració pertinent, l'organització decidirà la seu per al 2012.

Podeu accedir a la galeria de fotos de la trobada, clicant aquí.
Podeu veure el reportatge d'El 9 TV, clicant aquí.