Teatre a l'ETC: El mercader de Venècia


Dissabte, 2 de març, a les 9 del vespre, el Grup de Teatre de Sant Hipòlit representa a l'Espai ETC  (Passeig de la Generalitat, 46) un clàssic del teatre universal: El mercader de Venècia de William Shakespeare.

Un espectacle que -en paraules del mateix Grup de Teatre que la representa- "hem ambientat, salvant les distàncies, en l’època en que està escrita l’obra, a finals del segle XVI. El disseny del vestuari, l’escenografia i la composició musical busquen aquest esperit. En la posada en escena s’ha procurat defugir els tòpics i no perdre la ironia. S’han buscat personatges transversals amb les seves passions i misèries, virtuts i vicis, encerts i errors. No es fan judicis de valor. No es dogmatitza. Si, però, que es volen transmetre les relacions de poder i la universalitat i humanitat que traspuen els personatges. Des de les relacions que s’estableixen entre poderosos i subordinats, entre administradors i administrats, passant per les que es donen entre gèneres, entre religions i creences, entre grups d’amics i d’enemics, entre rics i pobres, entre amos i criats, entre pares i fills."

Recordeu: amb el Carnet Vicjove teniu un descompte del 50%, amb la qual cosa l'entrada queda en 5 €. Teatre a l'abast, teatre a l'ETC...

El Mur: Inauguració de BosCam



Des de divendres, 1 de març, a les 7 de tarda, en que s'inaugura i fins el 19 d'abril, El mur de Vicjove acull una selecció de 20 fotografies participants en el concurs de fotografia BosCam. Aquesta exposició recull les obres seleccionades pel jurat i que han optat a guanyar el premi d’enguany.

BosCam és un concurs de fotografia de muntanya, natura i viatges en general, organitzat per Amadeu Bosch i Marta Camps, una parella de vigatans aficionats a la fotografia i que us conviden a conèixer la seva activitat des del seu bloc.

Ja ho sabeu: esteu tots convidats a la inauguració.

Podeu entrar al bloc de BosCam, clicant aquí