Inauguració del nou Vicjove

Fotografia: Adrià Costa (Osona.com)

Dissabte, 2 d'octubre, a la 1 del migdia, s'inaugura la nova seu de Vicjove. Està al carrer Morgades, 15, dins del recinte de la Farinera. A l'acte hi assistirà l'alcalde (J.M Vila d'Abadal) i la regidora de Joves (Gràcia Ferrer) pel que fa a l'ajuntament de Vic i, també, el secretari de Joventut de la Generalitat de Catalunya (Eugeni Villalbí).

S'inaugurarà un graffitti pintat per artistes locals (Caneda, Yokos i Miles Atrezo), una exposició de fotografia ("Picnics d'estiu" d'Ignasi Roviró) i hi haurà també una ballada de gegants (a càrrec de la colla gegantera del carrer de la Riera) i una exhibició de breakdance a càrrec del grup Brutal Breakers.

Prèviament, al nou local es farà la reunió ordinària del Consell de Joves de Vic.

Fotografia: Adrià Costa (Osona.com)

Al nou local, es concentraran els serveis ja existents de Vicjove (Informació Juvenil i Suport i Orientació, que actualment estan ubicats al carrer de la Ciutat i al carrer Mestre Garriga, respectivament), així com la nova Oficina Jove d'Osona, que amplia prestacions per als joves en els àmbits de Salut, Treball i Habitatge. La posada en funcionament del nou local està prevista per al 18 d'octubre.

Us hi esperem!