Jornada: I després de l'ESO, què?

Durant els dies 11, 17, 18, 22 i 24 de març s'ha realitzat la jornada matinal: I després de l'ESO, què? al Centre Cívic Can Pau Raba organitzada per Educació ,Vicjove (Servei als Centres Educatius i Servei de Suport i Orientació) i Oficina Jove de treball adreçada als alumnes de 3r d'ESO de diferents centres educatius amb l'objectiu que coneguin les diferents possibilitats educatives un cop acabin i comencin a reflexionar sobre el seu futur més immediat.

S'ha partit d'una taula d'experiències formada per: joves provinents de diversos estudis (batxillerat, cicles formatius, PQPI i universitat), empresaris i professionals de diferents recursos de l'Ajuntament que es dediquen a orientar en tema d'estudis, laboral i com a suport social.
Hi han participat 5 centres educatius i un total de 375 alumnes de: el col·legi St. Miquel, el Pare Coll, l'Institut La Plana, l'Institut de Vic i l'Institut Jaume Callís.

Per acabar, els joves han fet una pràctica en grups sobre petits casos relacionats amb els estudis i han emplenat un qüestionari que s'han emportat els tutors amb les seves preferències i interessos en el seu futur professional amb l'objectiu que quedi com a material per orientar.

Lax'n'Busto en format simfònic

Concert de Lax'n'Busto. Diumenge, 3 d'abril, a les 19 h. L'Atlàntida. Vic.

Els Lax’n’Busto, junt amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i amb la col·laboració d’altres músics reputats, han concebut aquest “Concert per a grup i orquestra”.


El concert, sota la direcció de Joan Albert Amargós, consta d’un repertori que vol homenatjar d’alguna manera, les cançons que sovint no han pogut formar part del repertori del grup en el context habitual d’un concert de rock, i que amb la incorporació dels arranjaments i l’orquestra agafen una dimensió que no havien projectat fins ara. Altres cançons que formen part del ideari actual del grup, les podrem gaudir passades per l’embolcall de sonoritats inèdites.


Per accedir a venda d'entrades, clica aquí


I recorda que tens descompte amb el Carnet Vicjove