Jornada: I després de l'ESO, què?

Durant els dies 11, 17, 18, 22 i 24 de març s'ha realitzat la jornada matinal: I després de l'ESO, què? al Centre Cívic Can Pau Raba organitzada per Educació ,Vicjove (Servei als Centres Educatius i Servei de Suport i Orientació) i Oficina Jove de treball adreçada als alumnes de 3r d'ESO de diferents centres educatius amb l'objectiu que coneguin les diferents possibilitats educatives un cop acabin i comencin a reflexionar sobre el seu futur més immediat.

S'ha partit d'una taula d'experiències formada per: joves provinents de diversos estudis (batxillerat, cicles formatius, PQPI i universitat), empresaris i professionals de diferents recursos de l'Ajuntament que es dediquen a orientar en tema d'estudis, laboral i com a suport social.
Hi han participat 5 centres educatius i un total de 375 alumnes de: el col·legi St. Miquel, el Pare Coll, l'Institut La Plana, l'Institut de Vic i l'Institut Jaume Callís.

Per acabar, els joves han fet una pràctica en grups sobre petits casos relacionats amb els estudis i han emplenat un qüestionari que s'han emportat els tutors amb les seves preferències i interessos en el seu futur professional amb l'objectiu que quedi com a material per orientar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada