PROMOCIONS D'HABITATGE PROTEGIT

Construcció d'Habitatge Protegit en règim de lloguer

L'Institut Català del Sòl construeix a la localitat de Vic una promoció d'habitatges amb protecció oficial, anomenada "Sector El Nadal-56", que ha d'adjudicar el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, per la qual cosa del 8 de gener al 8 de febrer de 2008 (en aquest moment ens trobem fora de termini), es va obrir un termini de recollida de so·licituds.
La promoció està ubicada al carrer de l'Esbart de Vic, número 15. Els habitatges es distribuiran en dos blocs. Hi ha habitatges que tenen una plaça d'aparcament vinculada, i d'altres que tenen plaça d'aparcament d'ús exclusiu, però en superfície.

Transcorregut el termini de presentació de sol·licituds (ara ens trobem fora de termini), ADIGSA, empresa pública de la Generalitat, les valorarà d'acord amb la documentació aportada i en base als requisits d'accés previstos.


Quan estiguin elaborades, es publicaran les listes provisionals d'admesos i exclosos que es faran públiques al tauler d'anuncis de l'ajuntament i a la pàgina web: http://www.adigsa.cat/.