Pla Local de Joves de Vic 2008 - 2011

El Pla Local de Joves de Vic és el full de ruta de les actuacions municipals en matèria de joventut durant la legislatura 2008 - 2011.

Des d'aquesta pàgina pots accedir als diferents documents que l'integren:

1.- Anàlisi de la realitat juvenil: estudi previ al disseny del Pla, que té com a objectiu el de conèixer millor la realitat dels joves i fer-ne una primera diagnosi.

2.- Disseny del Pla Local: és el document principal del Pla, ja que recull les aportacions consensuades, les conclusions, la missió del Pla i la calendarització de les seves actuacions.

Documents complementaris:

3.- Estudi "Vic de Nit": realitzat a l'octubre del 2006 per l'associació Jai'Caic, és una aproximació a l'oci nocturn a la ciutat de Vic i a l'ús que en fan els joves.

4.- Presentació del Pla Local de Joves de Vic 2008 - 2011: resum esquemàtic del Pla, realitzat per a la seva presentació a la Comissió Joves 16-18 del Consell de Ciutat de Vic, al març de 2010.



Si tens qualsevol dubte o vols consultar-nos, pots escriure'ns a joves@vic.cat

Moltes gràcies

2 comentaris:

17 de gener del 2011, a les 6:55 Anònim ha dit...

Hola m'he llegit el pla de joventut que vau redactar. Diu que l'avaluació de la implementació es farà tant després de ada activitat com anualment. Podeu publicar les avaluacions si us plau?
Moltes gràcies.

Albert

28 de gener del 2011, a les 8:53 Vicjove ha dit...

Albert,

Primer de tot disculpa el retard en la resposta. L'avaluació del 2010 està pendent d'elaborar-se i de sotmetre's al Consell de Joves, que està previst que es celebri el dissabte 12 de febrer.

Si t'interessa quelcom per obtenir més informació, o vols formar part d'aquest Consell de Joves, pots posar-te en contacte escrivint-nos a joves@vic.cat concretant què necessites i et farem arribar tota la informació que estigui al nostre abast.

Salutacions,

Vicjove

Publica un comentari a l'entrada