Step the Next i First Take, guanyadors del Troc de Músics 2009

Els grups Step the Next i First Take són els guanyadors de la 2a edició del concurs Troc de Músics, convocat per Vicjove i Mas de Bigues, amb l'objectiu de donar suport i promoció a propostes musicals joves emergents.

El jurat ha valorat les nou candidatures admeses enguany al Troc, destacant la diversitat i la qualitat musical dels candidats, decidint, finalment, seleccionar aquestes dues formacions.










Step the Next
és un quartet amb un repertori basat en temes propis i versions de jazz modern. Un dels seus components és el guitarrista Adrià Plana, tonenc i format musicalment a Vic.
  • Podeu sentir un fragment d'un tema de Step the Next clicant aquí
  • Per visitar Myspace de Step the Next cliqueu aquí





L'altre guanyador, First Take, és una proposta amb influències de funk, jazz i pop, i compta amb la presència de la pianista i cantant osonenca Bertha Garcia Rovira.
  • Podeu sentir un fragment d'un tema de First Take clicant aquí
  • Per visitar el MySpace de First Take cliqueu aquí
La presentació pública dels dos guanyadors es farà el 22 de maig, divendres, a la Cava de Jazz de Vic, dins del cicle Mas a la Cava. Pel que fa al premi (una actuació a l'estranger per a cada guanyador) un dels dos grups viatjarà, molt probablement, a mitjans de maig a Eindhoven. L'altre desplaçament està pendent de concretar amb algun dels partners del projecte i es realitzarà al llarg de l'any 2009.

2 comentaris:

17 d’abril del 2009, a les 9:28 Anònim ha dit...

Enhorabona pel concurs i felicitats als dos guanyadors. On podem escoltar o trobar més cançons de First Take abans del dia 22 de maig? El fragment es fa curt.
Gràcies.

17 d’abril del 2009, a les 11:51 Vicjove ha dit...

Hola, anònim. El fragment de First Take és de la maqueta presentada a concurs i en aquests moments no tenen web o myspace, però els farem arribar el teu post. Podràs veure (gratis) a First take el dia 22.05 a la Cava i el 31.05, a les 18 h. al CC del barri d'Osona, en un concert que tenien previst abans del premi. Allà podràs veure el seu directe. Moltes gràcies pel teu comentari.

Publica un comentari a l'entrada