Dissabte, inauguració de "L'Orfeó"

Vic disposa d'un nou espai per a joves. Es tracta de l'antiga església dels Trinitaris, situada al Carrer Sant Pere, la qual acollirà diferents activitas programades per Vicjove i es posarà a disposició d'entitats i grups de joves de forma preferent. A l'espai, també hi conviurà la programació de l'associació "L'Orfeó vigatà".

La inaguració de "L'Orfeó" tindrà lloc aquest dissabte, dia 27 de març a les 8 de la tarda, i comptarà amb les actuacions del Cor i del grup de teatre de l'Orfeó Vigatà, del jove grup de breakdance "Brutal Breakers" i del cantautor Ernest Crusats "La iaia" (guanyador del Vicsona 2009).

*Per a més informació de l'espai, podeu llegir la nota de premsa de l'Ajuntament de Vic.

3 comentaris:

29 de març del 2010, a les 12:25 Marc Peiron ha dit...

Esperem que això que diuen que només està en la primera fase i que encara s'ha d'acabar de sonoritzar sigui veritat, perquè va sonar fatal. Estic molt decebut per com ha quedat. Tal i com vaig sentir a dir per allà, això més aviat sembla una "església de xarol" i no pas un espai per a joves. I els del teatre què? I la sempre genial actuació de la Iaia, que només es va poder sentir des de davant de tot...
S'ha tingut en compte la funcionalitat de l'edifici o simplement s'ha volgut innaugurar un "bonic" espai que ha costat una milionada i que en realitat encara no està acabat?

Espero que ho millorin!

11 d’abril del 2010, a les 4:33 Vicjove ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
11 d’abril del 2010, a les 4:36 Vicjove ha dit...

Hola, Marc.
El post del breakdance respon, parcialment, el teu comentari. Tens raó en que cal millorar la sonoritat. L'espai ja ha tingut, de sempre, una acústica complicada. En "despullar" l'espai amb motiu de les obres, això s'ha fet encara més evident. I sobretot amb música amplificada.
L'Orfeó Vigatà i Vicjove -i, també, altres àrees de l'ajuntament- estem buscant solucions i recursos per poder fer-les realitat. Mentrestant, però, hem d'aprofitar l'espai per a uns usos adequats al seu estat actual i les possibilitats que ofereix. El breakdance és un exemple i segur que n'hi ha més.

Moltes gràcies per llegir-nos i per opinar.

Cordialment,

L'equip de Vicjove

Publica un comentari a l'entrada