Torna el POLLASTRE JOVE

Aquest dissabte 29 de maig i per segon any consecutiu, arriba el Pollastre Jove, una activitat que aspira a convertir-se en un catalitzador del dinamisme del jovent de la ciutat.

El Pollastre Jove és una jornada que, al llarg del dia, combina activitats de diferents tipus: d’una banda, la reunió ordinària del Consell de Joves de Vic, en el que participen entitats, col·lectius i joves a títol individual. Després de la reunió, a última hora del matí, tres “pollastres” recorreran els principals carrers i places de la ciutat, convidant als joves a afegir-s’hi i a participar.

A les 18,30 sortirà de l’Orfeó una cercavila, animada per la Xaranga Jove, que finalitzarà a la Plaça de la Catedral, espai en el que es desenvoluparan la resta d’activitats. A les 19,00 començarà el Concurs de Talents, en el que qualsevol jove que ho vulgui, pot fer pública exhibició de les seves habilitats. Per participar, només cal inscriure’s anticipadament a Vicjove. Hi haurà premis als guanyadors, elegits pels assistents. A partir de les 21,00 començaran a servir-se les consumicions del Sopar Jove, que donarà pas donant pas a les actuacions musicals.

El Pollastre enguany ha decidit contractar només estrelles locals, que ja n’hi ha i de categoria. Així que el concert anirà a càrrec de grups joves, de qualitat contrastada i d’aquí:

Començaran els Three Pounds Fifty, comandats per la seva cantant Marta Dolz; continuaran els Odetualet Quintet, que tenen preparades sorpreses i alguna col·laboració espectacular. La festa finalitzarà amb els The Mimmisikous Band, que malgrat el seu nom, són molts i molt bons.

En el disseny i implementació de la jornada han col·laborat diferents col·lectius de joves, des de la mateixa Comissió del Pollastre del Consell de Joves de Vic i, també, des de diversos esplais i entitats juvenils de Vic. Finalment, cal destacar que el creador de la imatge és el jove dissenyador gràfic osonenc Ignasi Roviró, que ha sabut sintetitzar la fusió de pollastre i jove, els dos conceptes de la jornada.

4 comentaris:

25 de maig del 2010, a les 10:13 Anònim ha dit...

a quina hora s'acaba???

26 de maig del 2010, a les 3:40 Vicjove ha dit...

Hola,

El Pollastre Jove acabarà aproximadament a les 2:00h de la nit.

Gràcies per l'interès.

26 de maig del 2010, a les 7:31 Anònim ha dit...

Ei !!! m'han dit que hi haurà una super sorpresa musical en forma de col.laboració !!!! no podeu adelantar res ???

29 de maig del 2010, a les 8:07 Vicjove ha dit...

N'hi haurà més d'una, però podem avançar que hi haurà una versió d'un tema mític del rock del segle XX, amb la col·laboració del guitarra suplent dels Deep Purple. La única pega és que el titular no es va lesionar mai i el suplent es va convertir en l'etern suplent. Avui sortirà de l'armari...

Publica un comentari a l'entrada