Inscripcions a la Cavalcada de Reis

Ja és obert el període d'inscripcions a la Cavalcada de Reis 2012. La principal novetat d'aquest any és que es fan mitjançant Internet.

Els pasos que cal seguir són senzills. Si us plau, llegiu amb cura les instruccions:

1.- Per saber què podeu fer cliqueu aquí. Hi trobareu la distribució de places per edats i gènere, així com la seva remuneració.

2.- Per participar a la Cavalcada, cal emplenar el formulari d'inscripció. Cliqueu aquí per accedir-hi i apuntar les vostres dades. Les places s'adjudiquen per ordre d'inscripció.
  • Si hi ha places al grup seleccionat, la web ho informa i la inscripció és definitiva.

  • Si les places ja estan exhaurides, es poden fer dues coses: o decidir ser reserva i llavors serà l'organització qui es posarà en contacte amb els interessats o bé fer la inscripció en un altre grup que encara tingui places lliures.

  • És molt important que, en finalitzar la inscripció, la imprimiu o la deseu al vostre ordinador per imprimir-la més tard. En tot cas, guardeu sempre una còpia de la inscripció.
3.- Tots els menors de 18 anys inscrits a la Cavalcada necessitaran presentar una autorització signada pel pare, mare o tutor legal, acompanyada d'una fotocòpia del DNI de la persona que signi. El model d'autorització l'obtindreu clicant aquí

4.- Un cop feta la inscripció, cal imprimir el formulari. Segons l'edat de la persona inscrita, hi ha dues possibilitats:
  • Els majors d'edat haureu de portar la inscripció impresa el dia de la recollida de la roba a la Nau de Reis (c. Indústria, 69. Vic). Per saber el dia d'aquesta reunió, cliqueu aquí

  • Els menors de 18 anys haureu de portar, a més de la inscripció, l'autorització emplenada i signada i una fotocòpia del DNI de qui signa (pare, mare, tutor legal,...), el dia de la recollida de roba a la Nau de Reis (c. Indústria, 69. Vic). Per saber el dia d'aquesta reunió, cliqueu aquí
Per a qualsevol dubte, podeu consultar Vicjove. També podreu fer-hi la inscripció si no disposeu d'Internet. Tingueu en compte l'horari d'atenció al públic del servei.

Esperem que aquest nou sistema faciliti la inscripció a tothom. Moltes gràcies.

43 comentaris:

4 d’octubre del 2011, a les 12:20 irene ha dit...

per inscriure'ns amb les amigues, com ho podem fer?

4 d’octubre del 2011, a les 12:41 Anònim ha dit...

Si ens inscrivim per internet, ja quedes inscrit o s'han de portar els impresos al vicjove?

5 d’octubre del 2011, a les 9:54 Vicjove ha dit...

Hola, Les inscripcions comencen el 18.10. Cal llegir les instruccions i emplenar la inscripció. Allà trobaràs tota la informació que demanes. Per inscriure't amb les amigues, és molt fàcil: feu la inscripció juntes i així us apuntaré al mateix moment al mateix grup. Gràcies per llegir-nos!

5 d’octubre del 2011, a les 10:35 Anònim ha dit...

Hola
em podriu dir cançó/autor de la música que acompanya la calvacada ?
Com a mínim la dels 2 darrers anys
Gràcies!

6 d’octubre del 2011, a les 0:30 Vicjove ha dit...

Hola,
La cavalcada integra una banda que va interpretant diversos temes musicals al llarg del recorregut, fins arribar a la plaça Major, on hi ha música amplificada. Si vols saber algun tema específic d'algun d'aquests punts, escriu-nos a vicjocve@vic.cat que farem arribar la teva pregunta a l'organització. Gràcies.

11 d’octubre del 2011, a les 12:58 Anònim ha dit...

Si vas al vicjove tambe et pots incriure no? Si t'apuntes per l'ordinador ja t'inscriuen directament o nomes serveix per imprimir els papers? Ho dic per saber segur si tinc la plaça que vull o ia esta ple. Gràcies

11 d’octubre del 2011, a les 12:59 Anònim ha dit...

A partir de quina hora et pots incriure?

12 d’octubre del 2011, a les 2:27 Anònim ha dit...

Una pregunta, si t'apuntes mitjançant internet, ja t'apunten directament o s'ha de portar algun paper a les oficines del vicjove? Ho dic per assegurar-me de que tinc la plaça que vull in o està ocupada.

Si ens apuntem al vicjove, qins documents hem de portar? Nomes el dni o la fotocopia? cal autorització del tutors legals?

A quina hora començen les incripcions per internet i pel vicjove?

13 d’octubre del 2011, a les 3:49 Vicjove ha dit...

Hola, la via preferent per a la inscripció és Internet: un cop emplenada, ja quedes inscrit. Després, cal imprimir la inscripció i l'autorització (si ets menor). Les places s'aniran adjudicant a mida que es vagin inscrivint persones. Si no tens Internet a casa, pots venir a Vicjove on disposaràs d'un ordinador per inscriure't. Gràcies!

13 d’octubre del 2011, a les 4:16 Vicjove ha dit...

Hola, en inscriure't per Internet ja quedes inscrit. Els "`papers" s'han de portar el dia de la recollida de roba a la nau de Reis. Els menors de 18 anys necessiten autorització i l'han de portar el mateix dia.

13 d’octubre del 2011, a les 14:20 Anònim ha dit...

Hola!
Per fer tambors a on es té d'anar, a quina hora...
Vull saber, si pot ser, tota la informació!
Gràcies i fins una altra vegada!

13 d’octubre del 2011, a les 23:26 Vicjove ha dit...

Hola. Hem consultat l'organització i ens diuen que la banda és un grup ja format i estable des de fa anys. Aquest any es podran inscriure un màxim de 15 persones noves per cobrir possibles baixes. Si vols apuntar-te a la banda, sí has de venir a Vicjove. No podràs fer-ho per Internet. Gràcies per llegir-nos.

16 d’octubre del 2011, a les 1:20 Anònim ha dit...

Jo faig faré de patge, com cada any amb dos amics de Barcelona, i cada any els vinc a apuntar, si porto fotocopia del dni de tots 2 i la meva, no hi haura problema no? també el numero de mobil dels seus pares, i ja podre fer la inscripcio?

Gracies vicjove!

17 d’octubre del 2011, a les 1:37 Vicjove ha dit...

Hola. Aviam. Les isncripcions es faran per Internet. No cal que porteu documentació d'altra gent a Vicjove, perquè la documentació l'haureu de portar a la Nau de Reis. Per tant, els teus amics de Barcelona poden fer la inscripció des de casa seva. Només cal que us poseu d'acord en fer-la el mateix dia per assegurar que aneu junts. Gràcies per llegir-nos!

17 d’octubre del 2011, a les 6:47 Anònim ha dit...

On podem trobar les inscripcions? A partir de quina hora estaran penjades?

17 d’octubre del 2011, a les 7:37 Vicjove ha dit...

Hola! La teva pregunta està resposta en el text de la web, on informen de les inscripcions: dimarts, 18 d'octubre,a partir de les 9 h. Gràcies!

18 d’octubre del 2011, a les 5:18 Anònim ha dit...

que són els teiers?

18 d’octubre del 2011, a les 10:51 Anònim ha dit...

Si sense voler, has posat NO a reserva, passa res?? He de fer alguna cosa?? Afecta a la inscripció??

Gràcies.

19 d’octubre del 2011, a les 0:48 Vicjove ha dit...

Hola! Una teia és una torxa, amb un mànec llarg de fusta. Fixa't en la imatge de la Cavalcada que fem servir a la web. El que es veu son portadors de teies.
Gràcies per lelgir-nos!

19 d’octubre del 2011, a les 0:52 Vicjove ha dit...

Hola! Quan un grup de la cavalcada ja té totes les places adjudicades, hi ha l'opció d'apuntar-te com a reserva (o d'apuntar-te a una altra opció). Si has posat que NO vols ser reserva, no t'has apuntat enlloc. O tornes a provar-ho i t'apuntes com a reserva o t'apuntes a alguna altra opció. Gràcies per participar.

19 d’octubre del 2011, a les 1:22 Anònim ha dit...

he fet la inscripció per a la meva filla menor d'edat però vivim a BCN. La família és d'aquí Vic i per això cada any venim a la cavalcada. Voldria saber si pot venir el meu germà a recollir la roba del participant, ja que ell també ho fa pels seus fills, que són els meus nebots (a mi no em va bé venir)
Pregunta:
L'autorització l'hem de signar el pare o la mare o ha de ser el meu germà qui es faci càrrec de la signatura i posar les dades i portar el DNI ?

19 d’octubre del 2011, a les 2:23 Vicjove ha dit...

Un familiar pot recollir la roba, sempre que porti la documentació de la persona de qui recull la roba (en el vostre cas, inscripció, autorització i fotocópia del DNI de qui signa l'autorització). La persona que ha de signar l'autorització ha de ser el pare, la mare o el tutor legal. Teniu temps per fer arribar la documentació al familiar, així que podeu resoldre-ho bé. Gràcies per llegir-nos i per participar!

19 d’octubre del 2011, a les 4:00 Anònim ha dit...

Hola, per apuntase els reis , s pot apuntar perfer tambor , perque en la llista d'inscripcio de reis no surt tambor.
m'agradaria saber si es pot apuntar a tambors i quants et donen. Grasies

19 d’octubre del 2011, a les 4:21 Vicjove ha dit...

Hola! Aquesta pregunta ja està resposta en un comentari anterior. La banda és un grup estable i ja format. S'incrieun un total de 15 persones per possibles baixes. Si vols fer-ho, has de venir a Vicjove. Si hi entres, hi ha remuneració. Gràcies per llegir-nos!

19 d’octubre del 2011, a les 10:49 Anònim ha dit...

hola ja m'he apuntat però quan provo de descarregar l'autorització per a menors d'edat em surt una pagina en blanc i no sem descarrega cap arxiu. Què puc fer??

20 d’octubre del 2011, a les 0:12 Vicjove ha dit...

Bon dia, tens raó, hi havia un problema tècnic i ja està arreglat. Fent clic sobre el punt que s'indica, podràs descarregar-te l'imprès. Gràcies per avisar-nos!

21 d’octubre del 2011, a les 2:53 Anònim ha dit...

una cosa i se omplirt la solicitut i despres no hi emprimit k poc fer ???

21 d’octubre del 2011, a les 3:29 Anònim ha dit...

ola una cosa se i omplert la solicitutd i no la imprimit k poc fer per tornar a imaprimerla

21 d’octubre del 2011, a les 5:29 Anònim ha dit...

Hola,

Si has fet la solicitus i en aquell moment no o has pogut imprimir, no es pot tronar a obrir la solicituc per imprimir-la?

21 d’octubre del 2011, a les 10:11 Vicjove ha dit...

Hola. La web us avisa que és molt important que imprimiu o deseu (guardeu) al vostre ordinador la inscripció, ja que sou vosaltres qui l'heu de portar el dia de la recollida de roba. Si no ho heu fet, necessitem el número d'inscripció per recuperar. Mireu si el teniu i llavors podeu venir a Vicjove. Gràcies per visitar-nos.

23 d’octubre del 2011, a les 10:45 Anònim ha dit...

una cosa els teiers qe porten els nois de 13 anys quan pesa mes o menys? meersi

23 d’octubre del 2011, a les 10:48 Anònim ha dit...

quan pesen les teies qe porten els joves de 13 anys? meersi

24 d’octubre del 2011, a les 13:09 Anònim ha dit...

si ens volem canviar de ventalls a teiers com ho podem fer

24 d’octubre del 2011, a les 23:56 Vicjove ha dit...

Hola. Recomanem que un cop feta la inscripció no us canvieu de grup, ja que us podeu trobar que al nou grup no quedin places i us quedeu sense. Ara bé, si tot i això, ho voleu fer, ens heu d'enviar un mail (vicjove@vic.cat) amb nom, número d'inscripció i codi de referència (surt a la inscripció. Gràcies!

24 d’octubre del 2011, a les 23:59 Vicjove ha dit...

El problema de la teia, més que el pes, és que l'has de portar tota l'estona recolzada sobre l'espatlla. El més pràctic és posar-se alguna peça de roba a l'espatlla, per protegir-la. Gràcies per llegir-nos!

2 de desembre del 2011, a les 10:58 Anònim ha dit...

Cuando sera la cavalgata??

3 de desembre del 2011, a les 9:10 Vicjove ha dit...

Hola!
La cavalcada és el 5 de gener de 2012, al vespre.
Gràcies per escriure'ns!

10 de desembre del 2011, a les 13:32 Anònim ha dit...

Anonim ha dit...
Estic a la reserva, si a aquestes alçades no
m'han dit res es que ja no podre participar?

11 de desembre del 2011, a les 2:56 Anònim ha dit...

Anonim ha dit....
Estic a la reserva pero no m'han dit re esque
ja no partisipo?

11 de desembre del 2011, a les 3:29 Anònim ha dit...

Anònim ha dit...
Estic a la reserva i no m'han dit res,es que
ja no perticipo

12 de desembre del 2011, a les 8:49 Anònim ha dit...

Voldria que em diguesi si hi ha cap plaça disponible per cualsevol grup en el qual donin 35 € si en teniu cap envieume siusplau un correu a : luzajuan31@hotmail.com

15 de desembre del 2011, a les 0:05 Vicjove ha dit...

Hola a tothom! Trucaran aviat als que esteu apuntats com a reserves. Hi ha mols preparatius i encara hi ha temps. D'altra banda, luzajuan31: si vols apuntar-te, pots fer-ho tu directament, ja que la inscripció et diu automàticament si hi ha o no plaça.
Gràcies per escriure'ns!

17 d’octubre del 2013, a les 2:26 Unknown ha dit...

tengo un problema me apuntado correctamente pero no he echo la fotocopia que puedo hacer? como puedo hacer la fotocopia de la inscripcion?

Publica un comentari a l'entrada