Bateria de mòduls: sessions 4 i 5.



La Bateria de mòduls, cicle d’activitats de formació per a l’ocupació emprenedora i cooperativa organitzat per Vicjove i l’Oficina Jove d’Osona, inclou en el seu programa per als propers dies dues sessions més:

  • Les cooperatives des de l’experiència pràctica: divendres, 19 d’octubre, a les 6 de la tarda, una xerrada-col·loqui amb representants de quatre cooperatives amb actuació a la comarca: La Xarranca, La Remolatxa, Plana de Vic i Sambucus. Es tracta de conèixer la realitat de les cooperatives -en els seus dos vessants principals: el treball i el consum- des de l’experiència del dia a dia. Els participants respondran a una sèrie de qüestions introductòries, obrint-se a continuació un torn obert de paraules, amb la participació dels assistents.

  • L’emprenedoria social:  dilluns, 22 d’octubre, a les 5 de la tarda, Ramon Furriols i Feliu Fusté, promotors del Projecte Aurora parlaran de la creació d’entitats i empreses que aborden problemàtiques socials o mediambientals des d’una perspectiva de viabilitat econòmica, oferint eines i recursos per totes aquelles persones amb idees i inquietuds socials.
 Les dues activitats són gratuïtes i es faran als locals de Vicjove / Oficina Jove d’Osona, al recinte de la Farinera, c. Morgades, 15 de Vic. Cal fer una inscripció prèvia per correu electrònic, escrivint a vicjove@vic.cat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada