Inscripcions Cavalcada de Reis 2014



Ja és obert el període d'inscripcions a la Cavalcada de Reis 2014. Com altres anys, es fa mitjançant Internet.

Els pasos que cal seguir són senzills. Si us plau, llegiu amb cura les instruccions:

1.- Per saber què podeu fer cliqueu aquí. Hi trobareu la distribució de places per edats i gènere, així com la seva remuneració.

2.- Per participar a la Cavalcada, cal emplenar la inscripció. Cliqueu aquí per accedir-hi. Les places s'adjudiquen per ordre cronològic.
  • Si hi ha places al grup seleccionat, el web ho informa i la inscripció és definitiva.
  • Si les places ja estan exhaurides, es poden fer dues coses: o decidir ser reserva i llavors serà l'organització qui es posarà en contacte amb els interessats o bé fer la inscripció en un altre grup que  encara tingui places lliures.
  • És molt important que, en finalitzar la inscripció, la imprimiu o la deseu al vostre ordinador per imprimir-la més tard. Si heu indicat una adreça electrònica, rebreu un correu amb la inscripció. En tot cas, guardeu sempre una còpia de la inscripció.
3.- Tots els menors de 18 anys inscrits a la Cavalcada han de presentar una autorització signada pel pare, mare o tutor legal, acompanyada d'una fotocòpia del DNI de la persona que signi. El model d'autorització l'obtindreu clicant aquí

4.- Un cop feta la inscripció, cal imprimir el formulari. Segons l'edat de la persona inscrita, hi ha dues possibilitats:
  • Els majors d'edat haureu de portar la inscripció impresa el dia de la recollida de la roba a la Nau de Reis (c. Indústria, 69. Vic). Per saber el dia d'aquesta reunió, cliqueu aquí
  • Els menors de 18 anys haureu de portar, a més de la inscripció, l'autorització emplenada i signada i una fotocòpia del DNI de qui signa (pare, mare, tutor legal,...), el dia de la recollida de roba a la Nau de Reis (c. Indústria, 69. Vic). Per saber el dia d'aquesta reunió, cliqueu aquí
Per a qualsevol dubte, podeu consultar Vicjove. També podreu fer-hi la inscripció si no disposeu d'Internet. Tingueu en compte l'horari d'atenció al públic del servei.

Esperem que aquest sistema faciliti la inscripció a tothom. Moltes gràcies.

7 comentaris:

23 de novembre del 2013, a les 2:41 Anònim ha dit...

Discriminació de remuneració per gènere... :(

25 de novembre del 2013, a les 6:45 Vicjove ha dit...

Hola, Anònim. No es tracta d'una discriminació de remuneració, ja que per la mateixa tasca cobra el mateix un noi que una noia. El que hi ha és una distribució diferent de tasques segons el gènere: ventalls, teiers majors, escaladors i teiers majors són feines feixugues i que suposen un esforç físic important. Malgrat això, entenem el teu comentari i li fem arribar a l'organització de la Cavalcada, perquè el tingui en compte. Moltes gràcies per escriure'ns i per opinar.

18 de desembre del 2013, a les 9:32 Lluís 443 ha dit...

Doncs jo fins i tot no pagaria res, crec que és molt important participar-hi per sentiments, jo ja fa molts anys que hi havia participat, i ara hi participa el meu fill, és tant enriquidor el que sens en el teu interior, que fa que t’enriqueixis de records d’infant, i això no és paga.
Endavant amb la il•lusió d’aquests dies.

18 de desembre del 2013, a les 11:40 Anònim ha dit...

Estic apuntat com a alimentador de teiers però no podré venir a buscar la roba, hi ha cap problema si un meu company que també és alimentador la recull per mi? Merci:)

19 de desembre del 2013, a les 0:32 Vicjove ha dit...

Hola, Lluís. Moltes gràcies per la teva aportació.

19 de desembre del 2013, a les 0:37 Vicjove ha dit...

Hola,Anònim.
No hi ha cap problema perquè una altra persona et reculli la roba. Això sí, si és el cas, que portin també l'autorització per participar que han de portar tots els menors d'edat. Bones festes!!!

14 de gener del 2014, a les 0:41 Anònim ha dit...

Per cobrar???? Quan s'ha de fer i a on?
Merci.

Publica un comentari a l'entrada