ASSOCIACIONISME

Informació

Si sou un col·lectiu de Vic amb uns objectius clars, amb ganes de tirar endavant iniciatives, de participar, de dir la vostra... potser el més convenient seria formalitzar el vostre grup, és a dir, que us dotéssiu d'una personalitat jurídica, amb un NIF, uns estatuts...

Quins avantatges suposa el fet de formalitzar-se en associació? entre d'altres coses, la organització de qualsevol activitat que impliqui demanar recursos a l'administració pública, sigui o no local, el fet de demanar subvencions, de contractar algú, tot el tema de responsabilitats... per tot això és necessari disposar d'una personalitat jurídica, és a dir, ser una entitat formalitzada com a tal.

Una de les nostres tasques és aquesta, assessorar-vos en aquest procés per tal que pogueu formalitzar el vostre col·lectiu. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, ja sigui per via electrònica a l'adreça: joves@vic.cat o bé passant directament per Vicjove (c. Morgades, 15 -recinte de La Farinera-), els dilluns, dimecres o divendres, de 4 a 8 de la tarda, o el dimarts, de 10 a 1 del matí.

Si vens, et podem donar informació sobre:

  • Com crear una associació.
  • Models d'Estatuts i impresos.
  • Centres d'assessorament i orientació per a associacions.
  • Guia d'entitats joves de Vic.