TREBALL A L'ESTRANGER

T'interessa treballar a l'estranger?

Molts joves teniu ganes de treballar una temporada a l'estranger.

Tant si busques un treball qualificat com no qualificat, remunerat o no remunerat, els sistemes més habituals per a buscar feina són:

-Agències de treball a l'estranger: cobren una quantitat en concepte de despeses de gestió i tramitació, però són el recurs més utilitzat per la comoditatde trobar-s'ho tot fet. A Vicjove tenim un llistat d'aquestes agències.

-Borses de treball a Internet: és el sistema més recent i també el més pràctic, ja que la recepció de les dades és immediata (borses de treball).

-Contactar i enviar directament currículums i cartes de presentació a les empreses: hi ha una àmplia bibliografia (llibres) amb directoris d'empreses per sectors. Les cambres de comerç i les oficines comercials estrangeres també són un bon recurs per aconseguir directoris d'empreses. A Vicjove podràs consultar el Summer Jobs, publicació on pots veure diferents ofertes de feina amb les dades per contactar-hi.

-Xarxa Eures: és una borsa de treball en l'àmbit de la Comunitat Euopea que es basa en una xarxa d'euroconsellers. Aquests faciliten informació sobre drets i condicions de treball, assessorament i orientació en la recerca de feina i informació de les ofertes de feina comunitàries existents a la xarxa. També hi podràs trobar models de currículums amb diferents idiomes.